Çikolata sosumuz için tereyağı ve vanilya hariç tüm malzemelerimizi bir tencerede kaynayana kadar sürekli karıştırarak pişirelim.
Kaynadıktan sonra ocaktan alıp tereyağı ve vanilya ekleyerek karıştıralım.
Yaklaşık 25 cm çapında bir tencere içine streç film kaplayalım ve bisküvilerimize çikolata sosundan bolca sürerek bir sade bir kakaolu olacak şekilde resimde gösterdiğim gibi dizelim.
Bisküvilerimizin aralarında hiç boşluk kalmayacak. Kalan sosumuzu da en üste dökerek her yere eşit şekilde gezdirelim ve üzerini yine streç filmle kaplayarak buzdolabına kaldıralım.
Bu şekilde buzdolabında yaklaşık 5-6 saat bekleyecek.
Daha sonra tencereden çıkarmak için üstteki streci kaldırıp tencereyi bir pasta servis tepsisine ters çevirelim ve pastamızın üstünü ve kenarlarını krem şanti ile kapatalım.
Bir tencerede süt kremasını ısıtıp içine bitter çikolata ekleyelim ve eriyene kadar karıştıralım.
Soğuduktan sonra pastamızın üzerine bu çikolata sosunu dökelim. Pastamızı dinlediğimiz malzemeler ile süsleyerek servise hazır hale getirelim.