Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Tembel Pasta Modası Geçmeyen Pasta

Tembel Pasta Modası Geçmeyen Pasta

Tembel Pasta Modası Geçmeyen Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı un
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • 1 su kadehi toz şeker
  • 6 su kadehi süt
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 koli vanilya
  • 3 koli petibör bisküvi

Tembel Pasta Modası Geçmeyen Pasta Tarifi Yapılışı

  1. Tencereye un, kakao, toz şeker ve sütü alarak karıştıralım.
  2. Tencereyi ocağa alalım ve muhallebi koyulaşıncağa kadar karıştıralım, pişirelim.
  3. Muhallebiyi ocaktan alarak içerisine tereyağ ve vanilyayı koyarak karıştıralım.
  4. Orta boy kare borcama petibör bisküvimiziden bir gizeme dizelim.
  5. Daha sonra üzerine hazırladığımız muhallebiyi boşaltarak yayalım.
  6. Muhallebiyi yaydıktan sonra 2. Kata geçelim.
  7. Aynı operasyonu uygulayarak 4 kat bisküvi 4 kat muhallebi olacak biçimde pastamı bitiriyorum.
  8. Oda sıcaklığına geldikten sonra pastayı en az 2 saat buzdolabında bekletelim.
  9. Pastamızı dolaptan aldıktan sonra üzerine rondodan geçilmiş bisküvilerle kaplayalım.
  10. Daha sonra dilimleyip süsleyerek servis edelim. Afiyet olsun :.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın