Çırpma kabına yumurta ve şekeri alıp köpük köpük olana dek çırpalım.
Daha sonra üzerine süt ve akışkan yağı ilave edip tekerrür çırpalım.
Son olarak elenmiş un vanilya ve kabartma tozuna ilave edelim 2 dk daha çırpıp kek harcını 4 ayrı kaba denk biçimde parçalayalım fotoğraflarda gösterdiğim gibi.
1. Kaba 1 yemek kaşığı kakao ilave edip çırptım.
2. Kaba yarım limon kabuğu rendesi ve 4 – 5 damla da limon suyu ilave edip çırptım.
3. Kaba damla çikolata ilave edip çırptım.
4. Kaptaki harcı ise sade vazgeçip üzerine dondurulmuş dut koydum.
Sizde istediğiniz lezzette ayarlayabilirsiniz.
Harçları kaplara boşaltıp evvelden ısıtılmış fanlı 180 derece fırında hakimiyetli biçimde pişirin.
Üzeri için 2 koli kremşantiyi 1 su kadehi süt ile çırpın. Keklerin üzerine sıkma torbası ile sıkın. Dilediğiniz biçimde süsleyip servis edin.