Brokoli ve karnabaharları ufak çiçeklere ayırıp yıkayın. Havuçların kabuklarını kazıdıktan sonra verev biçimde dilimleyin bilye havuç da kullanabilirsiniz.
Patateslerin kabuklarını atadıktan sonra küp biçiminde doğrayın. Mantarları yıkayıp sap kısımlarını kesin. Üzeri için tüm yeşillikleri ince kıyın.
Parmesan peyniri hariç tüm malzemeleri derin bir kasede karıştırın. Fırın kabını yağlayın. Sebzeleri gelişi hoş fırın kabına yerleştirin.
Tereyağlı ot karışımını sebzelerin üzerine parça parça yerleştirin. Fırın kabının üzerini yağlı kağıt ile kapatın.
Evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Yağlı kağıdı fırın kabının üzerinden alıp 5-6 dakika daha pişirin.
Fırından almaya yakın parmesan peyniri serpip tekerrür fırına verin. 2 dakika sonra fırından alıp sıcak servis yapın.