Malzemeler
Sos için
Lezzet’in salata tarifleri ile sofralarınıza tat katın. Tavuğu haşlayıp etlerini didikleyin. Lahana yapraklarını ince doğrayın. Üzerine tuz ilave edip 20 dakika bekletin. Bol su ile yıkayıp suyunu süzdürün. Derin bir kaba havucu rendeleyin. Soğanın kabukları atayıp rendeleyin. Mısırı ilave edin. Lahanalarla tavukları ilave edip harmanlayın.
Sos için, mayonez, limon suyu, sarımsaklı çeşni, tuz ve karabiberi iyice karıştırın. Hazırladığınız salata karışımının üzerine sosu ilave edip iyice harmanlayın. 1 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.
AKLINIZDA BULUNSUN
İsteğe göre sarımsaklı çeşni yerine iki diş kıyılmış sarımsak kullanabilirsiniz.