Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,01
  • ALTIN
    %-0,70
  • BIST
    %0,77
Tavuk Haşlama

Tavuk Haşlama

Tavuk Haşlama Tarifi İçin malzemeler

  • 1 ta­vuk
  • 1 soğan
  • 1 havuç
  • tuz
  • biber
  • 3 tane patates
  • 1/2 limon suyu

Tavuk Haşlama Nasıl Yapılır?

Tavuğu iyice tütsüleyin. Sonra musluk altına tutarak içini ve dışını su ile yıkayın. Bir tencereye tavuğu koyun ceddilmiş havuç ile patatesleri orta boy parçalara dağılarak soğanı da arınarak bir tam olarak koyun. Çok az su ilave ederek tencereyi orta ateşte yakın. Su ısınınca tuz, karabiber,  limon suyu ilave edin. Tavuk yağlı ise kendi yağı ile pişirin, yağsız ise 1 çorba kaşığı yağ ilave edin.  Ufak ateşte 5-10 dakika daha pişirin.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın