Yumurtaların aklarını ve sarılarını ayrı ayrı çırpma kabına alın. Yumurta aklarını kar haline gelene kadar mikserle çırpın.
Yumurta sarılarını da ayrıca toz şekerle çırpın. Tereyağını, sütü ve vanilyayı ekleyin. Un, nişasta ve kabartma tozunu karıştırın, eleyerek karışıma ilave edin.
Kar haline getirmiş olduğunuz yumurta aklarını da ekleyerek yavaşca karıştırıp harcı hazırlayın.
Pişirmek için, yapışmaz yüzeyli bir tavayı (ben krep tavası kullandım )tereyağ ile yağlayın ve ısıtın. Karışımdan bir kepçe kadar koyarak her iki tarafını kızarana kadar pişirin.
Diğer yandan vanilya hariç krema malzemelerini karıştırıp ocakta muhallebi kıvamını alana kadar pişirin. Katılaştıkdan sonra bir dakika kadar karıştırarak pişirip ocağı kapatın. Vanilyayı ekleyip karıştırın.
Hazırlamış olduğunuz waffle hamurlarının bir tarafına pişirdiğiniz krema, çokokrem ve meyveler koyup ikiye katlayın. Afiyet olsun.