Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,06
  • EURO
    %0,33
  • ALTIN
    %0,53
  • BIST
    %-1,33
Tavada Çok Pratik Ve Bir Okadar Lezzetli Kefal

Tavada Çok Pratik Ve Bir Okadar Lezzetli Kefal

Tavada Çok Pratik Ve Bir Okadar Lezzetli Kefal Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 adet kefal
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı mısır unu
  • 2 yemek kaşığı un
  • Tuz (Miktarını kendi damak tadınıza göre ayarlayın)
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 4-5 yaprak marul
  • Maydonoz
  • Limon

Tavada Çok Pratik Ve Bir Okadar Lezzetli Kefal Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle temizlenmiş yıkanmış ve suyu süzülmüş kılçıklarından ayıklanmış balığı tuzlayın beş dakika bekletin. Tuzu içine çeksin.
  2. Diğer taraftan unu mısır ununu karıştırın tavaya yağı alın.
  3. Ocağa koyun.
  4. Yağ kızınca balığı mısır unu ve un karışımına her iki tarafının bulayın.
  5. Yağı kızmış tavaya balığın derisiz tarafından tavaya alın.
  6. Önce derisiz tarafı sonra derili tarafını kızartın.
  7. Kızaran balıkları servis tabağına alın istediğiniz yeşilliklerle süsleyin. Afiyet şifa olsun 🌼

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın