Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,16
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %1,15
Tavada Çinekop

Tavada Çinekop

Tavada Çinekop Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kilogram. çinekop balığı
  • 1- 2 su kadehi mısır unu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Akışkan yağ
  • 1-2 adet kırmızı soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı sumak
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • Yarım limon suyu
  • Yarım kahve fincanı zeytinyağı

Tavada Çinekop Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Evvel yıkanmış başları koparılmamış ayıklanmış balıklar. Geniş tabağa alın.
  2. Balıklar hoşça una bulanır agresif yağda orta ateşte kızartılır.
  3. Soğan salatası için; soğan ince i doğranır.
  4. İnce kıyılmış maydanoz, pul biber, sumak, tuz, zeytinyağı, limonsuyu ilave edip hoşça karıştıralım.
  5. Hevese göre: turp ve limon dilimleri servis tabağına alınır. Afiyet olsun

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın