Öncelikle şerbeti için minik bir tencereye suyu, şekeri ve limon suyunu ilave edip ocakta kaynamaya başlayınca altını kısıp 10 dk kadar kaynatalım.
Altını kapatıp soğumaya vazgeçelim.
Ardından krep için yumurta, süt, yoğurt, su ve unu bir kaba alalım ve hoşça çırpalım.
Krep hamurundan bir tık akışkan olacak biçimde hazırlayalım. Unu az kazançsa ekleme yapabilirsiniz ya da unu çok kazançsa su ile açabilirsiniz.
Krep tavasında ince olacak biçimde 1er kepçe harcımızı döküp krep gibi pişirelim. Bu biçimde krepler bitene kadar devam ediyoruz. Başka bir kaba tereyağı alıp eritelim.
Köpürüp hafif rengi dönünce altını kapatıp şerbetimize ilave edelim.
Borcama bir taş ekmeği 2-3 kaşık şerbet dökelim ve cevizini dökelim. Her katta aynı harekâtı yapıyoruz bu biçimde üst üste dizerek yapıyoruz harekâtı.
Daha sonra kare kare kesiyoruz ve taş ekmeğimiz hazırdır sınayacak olanlara kolay gelsin.