Öncelikle kremayı yapalım tencereye tüm malzemeler koyulur devamlı karıştırılır.
Pişen krema soğumaya vazgeçilir soğuduktan sonra toz kremşanti ilave edilir. 2 yemek kaşığı kremada ilave ettim.
Keki için ise malzemeler oda sıcaklığında olmalıdır.
Yumurta ve şeker köpürene kadar mikserle çırpılır akışkan yağ, portakal kabuğu rendesi, süt ve ceviz ilave edilir tekerrür çırpılır.
Un, vanilya, kabartma tozu da ilave edilip çırpılır.
Tart kalıbı yağlanır kek hamuru kaba dökülür 170 derece evvelden ısıtılmış fırında pişirilir.
Pişen kek yarım portakal suyu ile nemlendirilir krema sıkma torbasına koyulup kekin üstüne bunalır kekin kenarlarına beyaz çikolota dolaştırılır toz fıstık ile süslenir.