Bir tencereye alıp üzerine şekeri dökelim sulanmaya başlayınca su dökelim rengi dönünce az bi suyla açtığımız nişastayı dökelim.
Kıvam alana kadar pişirelim sonra soğumaya vazgeçelim.
Hamuru için; Tam malzemeleri karıştıralım, unu hakimiyetli koyalım. Ele yapışmayan bir hamur olacak.
Hamurun yarışından azıcık aşırısını alıp borcama ince olacak biçimde yayalım.
Sonra sosumuzu dökelim kalan hamurla da üzerine şeritler yapalım.
175°c fırında altı üstü iyice kızarana kadar pişirelim.borcam da hamurlu şeyler pişirirken altının pişmesinde kasvet yaşıyorum ben o surattan fırınımı evvel alt üst iki ayarda üst hafif rengi dönene kadar daha sonra yalnızca alt ayarda altı bütün pisine kadar en sonda yalnızca üst ayarda pişiriyorum : borcam da pişirmek güç oluyor diye böyle yapıyorum sizde aynı problemi yaşıyorsanız bir fikir olsun.