Sakızlı Kek Nasıl Yapılır Malzemeler – 3 yumurta – 1,5 su bardağı şeker – 2,5 su bardağı un – 1 su bardağı sıvıyağ – 1 su bardağı süt – 1 paket kabartma tozu – 2-3 adet 0 1081 13 Ağustos 2017 DEVAMI
Portakallı Kurabiye Tarifi Malzemeler – 2 su bardağı şeker – 1 su bardağı yoğurt – 250 gr.paket margarin – 1 yumurta (akı hamura, sarısı üzerine) – 2 kahve kaşığı kabartma tozu – 1 portakal suyu 0 1032 13 Ağustos 2017 DEVAMI
Meyveli Puding Malzemeler – 1 paket hazır vanilyalı puding – 3,5 su bardağı süt – 200 g taze mevsim meyveleri – 1 paket tart jölesi Yapılışı 1 paket vanilyalı pudingi tecerede sütle 2-3 dakika 0 1823 12 Ağustos 2017 DEVAMI
Kayısılı Ekmek Tatlısı Tarifi Malzemeler – 150 gr. kuru kayısı – yarım su bardağına yakın şeker – 2,5 su bardağına yakın su – 8 dilim beyaz tost ekmeği Yapılışı Kuru kayısı, 2 çorba kaşığı kayısı marmelatı, 0 1231 12 Ağustos 2017 DEVAMI
Yumurta Tatlısı Malzemeler – 3 yumurta – 1 çorba kaşığı un – 2 çorba kaşığı yoğurt – 1 çay bardağı sıvı yağ Şerbet İçin: – 1 çay Fincanı toz şeker – 2 çay Fincanı 0 1561 12 Ağustos 2017 DEVAMI
Muzlu Tart Tarifi Malzemeler Hamurun Malzemeleri – 1,5 su bardağı un – yarım su bardağı pudra şekeri – 7 çorba kaşığı tereyağı – 1/3 su bardağı toz badem – 1 yumurta akı Kremanın Malzemeleri – 0 1251 11 Ağustos 2017 DEVAMI
Hindistan Cevizli Kurabiye Malzemeler – 250 gr margarin – 2 adet yumurta (oda sıcaklığında) – 500 g un (4,5 su bardağından 1 parmak eksik) – 3 yemek kaşığı yoğurt (100 gr) – 1 paket kabartma 0 1448 11 Ağustos 2017 DEVAMI
Parça Çikolatalı Cevvizli Kurabiye Malzemeler – 1 paket yumuşak margarin – 1 çay bardağı toz şeker – 1,5 çay bardağı kahverengi şeker – 1 adet yumurta – 1 çay kaşığı vanilya – 4 çay bardağı un 0 1071 11 Ağustos 2017 DEVAMI
Sakız Muhallebili Kurabiye Tarifi Malzemeler – 1 paket yumuşak margarin – 3 su bardağı un – 3 yemek kaşığı yoğurt – ½ çay kaşığı tuz Muhallebisi İçin: – ½ su bardağı süt (100 ml) – 1 0 1137 11 Ağustos 2017 DEVAMI
Yoğurt Tatlısı Malzemeler – 400 g yoğurt – 6 yumurta – 600 g (3 1/4 su bardağı) irmik – 120 g (½ g su bardağı) toz şeker – 120 g (1 su bardağı) un – 40 g (1/3 su bardağı) 0 1116 10 Ağustos 2017 DEVAMI