Muzlu Yulaf Tatlısı Malzemeler 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı 2 yemek kaşığı bal 4 muz 2 tatlı kaşığı tarçın 1 çay bardağı yulaf 1 çay bardağı Hindistan cevizi sütü 2 cm kalınlığında rendelenmiş taze 0 1011 16 Aralık 2017 DEVAMI
Meyveli Soğuk Sufle Tarifi Malzemeler 180 ml Frenk üzümü suyu 1 yemek kaşığı toz jelatin 4 yumurta 150 g toz şeker 1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu 250 ml soğuk krema Yapılışı Frenk üzümü suyunu 0 905 16 Aralık 2017 DEVAMI
Şeftali Parçalı Kek Malzemeler 2 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı karbonat 1/2 tatlı kaşığı tarçın 1 çay kaşığı tuz 8 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ 1 su bardağı şeker 0 949 15 Aralık 2017 DEVAMI
Bademli Krokan Malzemeler 2 su bardağı iç badem 2 su bardağı şeker Yapılışı Bademler sıcak suda bekleterek ince kabuklarının kolay soyulması sağlanır. Tavaya aktarılır yağsız olarak pembeleşene kadar kavrulur. Üzerine 2 su bardağı şeker 0 1155 15 Aralık 2017 DEVAMI
Karpuz Kabuğu Reçeli Malzemeler 1 kg karpuz kabuğu 1.5 kg şeker 250 gr sönmemiş kireç 3 litre su 1 limon suyu veya 1 .5 gram limon tuzu Yapılışı Karpuz kabuklarının yeşil ve kırmızı kısımları temizlenir. 0 1082 15 Aralık 2017 DEVAMI
Helvalı Dondurma Malzemeler 2 Yemek kaşığı Bal 200 Gr Kesme Maraş Dondurması 40 Gr Susamlı Krokan 70 Gr Tahin Helvası Yapılışı 200 gr, yaklaşık 7 çorba kaşığı kaymaklı Maraş dondurmasını ve 2 çorba kaşığı 0 1121 14 Aralık 2017 DEVAMI
Çikolata Soslu Kemalpaşa Malzemeler 150 Gr Bitter Çikolata 1 Paket Hazır Kemalpaşa Tatlısı 100 Gr Kaymak Yarım Su bardağı Krema 4.5 ( 9/2 ) Su bardağı Su 3.5 ( 7/2 ) Su bardağı Toz Şeker 0 1089 14 Aralık 2017 DEVAMI
Kremalı Kadayıf Malzemeler 250 gr tel kadayıf, 6 yemek kaşığı beyaz ya da esmer şeker, 5 yemek kaşığı tereyağı, 1,5 bardak dövülmüş ceviz. Kreması İçin 1 kg süt, 4 yemek kaşığı un, 2 yemek 0 1092 14 Aralık 2017 DEVAMI
Nutellalı Muffin Malzemeler Hamuru için 2 yumurta 1 tatlı kaşığı tarcin 150 gram tereyağı 200 gram şeker 380 gram un 1 paket vanilya şekeri 240 ml süt 1 paket kabartma tozu Araları için nutella 0 1253 13 Aralık 2017 DEVAMI
Fincanda Kadayıf Malzemeler 400 gr taze kadayıf, 125 gr eritilmiş ve soğutulmuş tereyağı. İçi İçin İri çekilmiş ceviz. Şerbeti İçin 3 su bardağı su, 3 su bardağı toz şeker, 1 çorba kaşığı limon suyu 0 1224 13 Aralık 2017 DEVAMI