Halep Sarması Malzemeler 500 gr çiğ burma kadayıf 150 gr Antep fıstığı veya ceviz içi 4 yumurta Yarım su bardağı süt 1.5 su bardağı ayçiçeği yağı Şerbeti için 2.5 su bardağı toz şeker 2.5 0 1248 4 Aralık 2017 DEVAMI
Bülbül Yuvası Tatlısı Malzemeler 3 yemek kaşığı yoğurt 250 g tereyağı 1 tatlı kaşığı karbonat 1 yemek kaşığı limon suyu 4 su bardağı un Şerbeti İçin 4 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su 0 1177 4 Aralık 2017 DEVAMI
Kaymaklı Kayısı Malzemeler 250 gr kuru kayısı 1 su bardağı tozşeker 100 gr kaymak 3 çorba kaşığı çekilmiş antepfıstığı Yapılışı Bir gece önceden ıslatılmış kayısıları şeker ile birlikte bol suda haşlayın. Kayısılar altın rengine 0 1328 29 Kasım 2017 DEVAMI
Hanım Göbeği Tatlısı Malzemeler 700 ml su 500 gr un 6 yumurta 1 kg tozşeker 500 ml su 1 limon 50 gr tereyağı kızartmak için Ayçiçeği yağı Yapılışı Tozşeker, 500 ml su ve limon suyunu 0 1001 29 Kasım 2017 DEVAMI
Evde Halka Tatlısı Tarifi Malzemeler 1 yumurta 1 çay bardağı Ayçiçek yağı 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı rendelenmiş lime kabuğu 1 çay bardağı toz şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar 0 1060 28 Kasım 2017 DEVAMI
Fıstıklı Porsiyon Kadayıf Malzemeler 400 g tel kadayıf 200 g tereyağı Şerbeti İçin 2 su bardağı toz şeker 1 su bardağı su 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 yemek kaşığı portakal suyu 400 g bütün 0 987 23 Kasım 2017 DEVAMI
Şerbetli Balpare Tatlısı Malzemeler Hamur Malzemesi 125 gr tereyağ 2 yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1/2 su bardağı irmik 1/2 su bardağı şeker Aldığı kadar un Şerbeti İçin 3 su bardaği su 0 1164 20 Kasım 2017 DEVAMI
Bezeli Balkabağı Tatlısı Malzemeler 200 gr bal kabağı 1 su bardağı toz şeker 1 adet yumurta beyazı 1/2 su bardağı pudra şekeri 2 damla limon suyu Yapılışı Bal kabaklarını kara şeklinde keselim üzerine toz şekerini 0 971 20 Kasım 2017 DEVAMI
Kaymaklı Elma Tatlısı Malzemeler 7 adet elma 1.5 su bardağı şeker 1 su bardağı su Dondurulmuş vişne 10-15 adet (veya su yerine bir su bardağı vişneli meyve suyu yada kırmızı pancar rendeleyebilirsiniz renk vermesi amacı ile) 0 1265 18 Kasım 2017 DEVAMI
Tarak Tatlısı Malzemeler 150 gram oda sıcaklığında tereyağı, 2 adet yumurta (birinin sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1 yemek kaşığı hindistan cevizi, 1 yemek kaşığı irmik, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 paket 0 1153 16 Kasım 2017 DEVAMI