Yöresel Kayısı Hoşafı Malzemeler 25 adet kayısı 1 litre su 1 çay bardağı şeker Yapılışı Kaysıları iyice yıkayıp ılık suda 5-10 dakika bekletip 1 litre su ile ocağa koyup harlı ateşte 1-2 taşım kaynatın. Kısık 0 947 5 Mart 2018 DEVAMI
Hindistan Cevizli Yumurta Tatlısı Malzemeler Tane yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ 2 Yemek kaşığı yoğurt 1 Çay kaşığı karbonat Yarım su bardağı hindistan cevizi 1 Su bardağı un 2 Su bardağı sıvıyağ kızartmak için Şerbeti 0 1154 2 Mart 2018 DEVAMI
Kekli Baklava Tarifi Malzemeler Hamuru İçin 1 paket baklavalık yufka (20 adet) 1 çay bardağı eritilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ Keki İçin: 4 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 0 990 1 Mart 2018 DEVAMI
Üzümlü İrmik Tatlısı Malzemeler 3 su bardağı irmik (200 ml) 2 su bardağı şeker 300 gram margarin ya da tereyağı 2 su bardağı süt 2,5 su bardağı süt 2-3 yemek kaşığı kuru üzüm 2 yemek 0 932 1 Mart 2018 DEVAMI
Çikolatalı Kadayıf Tarifi Malzemeler 500 gr taze tel kadayif 250 gr tereyag 2 yemek kasigi kakao 1 su bardagi ceviz 3 su bardagi seker 3,5 su bardagi su 100 gr cikolata Birkac damla limon suyu 0 1163 24 Şubat 2018 DEVAMI
Şerbetli Dible Tatlısı Malzemeler 1 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su 3 yemek kaşığı yoğurt 6 su bardağı un Sıvı yağ Şerbeti için 3,5 su bardağı şeker 2,5 su bardağı su 0 1383 22 Şubat 2018 DEVAMI
Şehzade Tatlısı Tarifi Malzemeler 250 gr tereyağ 2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu aldığı kadar un 1/2 su bardağı süt mor haşhaş ceviz 0 1414 21 Şubat 2018 DEVAMI
Pratik Bülbül Yuvası Malzemeler 6 adet baklavalık yufka 150 gram dövülmüş ceviz içi 300 gram dövülmüş iç antep fıstığı 100 gram erimiş tereyağı 1 bardak su 1 bardak şeker Bir kaç damla limon suyu Yapılışı 0 1137 21 Şubat 2018 DEVAMI
Hurmalı Tel Kadayıf Tatlısı Malzemeler 10 hurma Yarım kg tel kadayıf 3 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı esmer toz şeker 1 su bardağı su Yarım limonun suyu Yapılışı Şerbeti için, esmer şeker ve suyu bir 0 1049 19 Şubat 2018 DEVAMI
Kadayıflı Muz Tarifi Malzemeler 200 gr kadayıf 3 muz Bal Ayçiçek yağı Yapılışı Muzlarınızı 3 parçaya ayırdıktan sonra etrafına kadayıfları sarın. Sarma esnasında kadayıflarınızı az miktarda yağ ile ıslatıp sarabilirsiniz. Bir süre buzdolabınızda beklettikten sonra 0 1045 16 Şubat 2018 DEVAMI