Kestaneli Ekmek Tatlısı Malzemeler 1 adet ekmek kadayıfı kuru halde 3 kg şeker, 1700gr su 2 dilim limon Karamel Sos İçin 300 gr şeker 100 gr su Ara Kreması 500 gr kestane şekeri 1 adet 0 888 15 Kasım 2017 DEVAMI
Pratik Armutlu Kek Malzemeler 1 armut 150 gram eritilmiş tereyağı 3 yumurta 1 tatlı kaşığı vanilya 150 gram toz şeker Üzeri için 2 kaşık toz şeker 2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 0 1010 15 Kasım 2017 DEVAMI
Mısır Unlu Baklava Malzemeler Hamuru İçin 100 gram tereyağı veya margarin 1 yumurta 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşıgı yoğurt Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı su Aldığı kadar un İç Malzemesi 7 0 1105 14 Kasım 2017 DEVAMI
Krepli Reçelli İrmik Tatlısı Malzemeler Krep İçin 1 yumurta 1 çay bardağı süt Yarım çay bardağı su 1. 5 su bardağı un 2 yemek kaşığı toz şeker Tatlı İçin 1 lt süt 8 yemek kaşığı irmik 0 1281 14 Kasım 2017 DEVAMI
Selanik Tatlısı Malzemeler 4 yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 su bardağı galeta unu 3/4 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı hindistan cevizi 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz 1 paket kabartma tozu 0 1135 14 Kasım 2017 DEVAMI
Tahinli Kurabiye Malzemeler 125 gr tereyağı 1/2 çay bardağı ayçiçek yağı 1/2 paket kabartma tozu 4 yemek kaşığı tahin 1 yemek kaşığı sirke 3 su bardağı kadar un kontrollü olarak Arasına Sürmek İçin 1 0 1256 14 Kasım 2017 DEVAMI
Leopar Kurabiye Malzemeler 125 gr oda sıcaklığında tereyağı (yarım paket), 1 adet yumurta, 1 çay bardağı sıvı yağı, 1 su bardağı pudra şekeri, 1 su bardağı nişasta (buğday ya da mısır farketmez), Yarım paket 0 1236 13 Kasım 2017 DEVAMI
Muzlu Tart Malzemeler 2 adet kakaolu baton kek (ben dankek kullandım), 2 adet muz, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı çekilmiş fındık, 1 paket bitter çikolata (80 gr). Kreması İçin 1 paket muzlu 0 1473 13 Kasım 2017 DEVAMI
Çikolatalı Kandil Helvası Malzemeler 250 gr margarin ( siz isterseniz yarısını tereyağı yarısını margarinde koyabilirsiniz), 3 su bardağı un, 2 su bardağı pudra şekeri, 1 paket vanilya (5 gr). Üzeri İçin 1 paket bitter çikolata 0 960 13 Kasım 2017 DEVAMI
Pekmez Aromalı Un Helvası Malzemeler 125 gr tereyağı, 2 su bardağı un, 1 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı su, 1 çay bardağı (klasik küçük boy) pekmez, 1 su bardağı iri 0 992 13 Kasım 2017 DEVAMI