Bitter Çikolatalı Tart Malzemeler 125 Gram tereyağı 1 Çay bardağı pudra şeker 2 Su bardağı un 1 Tane yumurta sarısı 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Sosu İçin 1 Paket vanilya 250 Gram bitter çikolata 200 0 1411 17 Kasım 2017 DEVAMI
Afyon Lokumu Malzemeler 1 su bardağı yağ (yarı svıyağ yarı katı yağ) 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 4 su bardağı süt 1 paket vanilya İçi için 1 kutu krem şanti 1 0 1038 17 Kasım 2017 DEVAMI
Rize Lokumu Malzemeler 3 su bardağı tereyağı 1su bardağı yoğurt 1 su bardağı süt yarım su bardağı sıvı yağ 6 su bardağı şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı kabartma 0 1097 17 Kasım 2017 DEVAMI
Dondurmalı Baton Pasta Malzemeler 3 adet yumurta 3 kahve fincanı tozşeker 3 kahve fincanı un 1 çay kaşığı karbonat Yarım çay kaşığı tuz 1 paket vanilya 1 çorba kaşığı tereyağı Hamuru ıslatmak için: 1 çay 0 1081 17 Kasım 2017 DEVAMI
İtalyan Pudingi Malzemeler 1,5 adet yaprak jelatin, 300 ml (1,5 paket krema), 200 ml süt (1 su bardağından 1 parmak eksik), 4 yemek kaşığı şeker, Yarım paket vanilya (2,5 gr). Üzeri İçin Hazır karamel 0 1400 16 Kasım 2017 DEVAMI
Esmer Şekerli Elmalı Kek Malzemeler 3 adet yumurta, 1,5 su bardağı esmer şeker, 200 ml süt kreması (1 paket), Yarım su bardağı sıvı yağı, 1 paket kabartma tozu (10 gr), 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz, 0 1114 16 Kasım 2017 DEVAMI
Tarak Tatlısı Malzemeler 150 gram oda sıcaklığında tereyağı, 2 adet yumurta (birinin sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1 yemek kaşığı hindistan cevizi, 1 yemek kaşığı irmik, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 paket 0 1121 16 Kasım 2017 DEVAMI
Çilekli Profiterol Malzemeler Hamuru İçin 1 su bardağı su, 125 gr tereyağı veya margarin, 1 su bardağı+1 yemek kaşığı un, 4 adet yumurta, 1 tatlı kaşığı dolusu toz şeker, Bir çimdik tuz. Kreması İçin 0 1054 16 Kasım 2017 DEVAMI
Makaron Tarifi Malzemeler Makaron hamuru için: 100 gr ince çekilmiş şeker, 50 gr ince çekilmiş badem, 2 yumurtanın akı, 4 çorba kaşığı şeker, Çikolatalı krema için: 1 paket bitter çikolata (80 gr), 1 çay 0 1148 15 Kasım 2017 DEVAMI
Badem Ezmeli Pestil Malzemeler 1 su bardağı toz badem 3 çorba kaşığı bal 300 gram pestil 1 adet portakal Yapılışı Toz bademin içine balı ekleyip karıştırarak macun kıvamına getirin. İçine rendelenmiş portakal kabuğunu ekledikten sonra 0 1075 15 Kasım 2017 DEVAMI