Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Tarçınlı Nogger

Tarçınlı Nogger

Tarçınlı Nogger Tarifi İçin Malzemeler

  • 1. 5 koli hububatlı bisküvi 24 adet
  • 1 koli akışkan krema 200 ml
  • 1 çay kadehi pudra şekeri
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • 100 gr labne peyniri

Tarçınlı Nogger Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Akışkan kremayı ve pudra şekerini çırpma kabına alıp, kıvam alana kadar mikserle iyice çırpın.
  2. Kıvamı koyulaştıktan sonra, suyunu iyice süzdüğünüz labne peynirini, tarçın, limon suyu ve balı ilave ederek, çırpmaya devam edin.
  3. Hazırladığınız karışımı krema sıkma torbasına veya buzdolabı poşetine doldurup, ucunu kesin.
  4. Bisküvilerin yarısına sıkarak paylaştırın. Bu yöntem çok pratik oluyor. Fakat arzu ederseniz kaşık takviyesiyle de bisküvilerin üzerine paylaştırabilirsiniz.
  5. Ardından değişik bisküvileri üzerine kapatıp, hafifçe bastırın ve bıçak dayanağıyla kenarlara taşan kremayı düzenleyin.
  6. Tüm noggerlar bitene kadar operasyonu yineleyin. Birbirine dokunmayacak biçimde dondurucuya kaldırıp iyice donana kadar takribî 3 saat bekletin. Ardından afiyetle harcayın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın