Elmaları atayıp her biltihabı 8 dilime kesin. Çekirdekli kısımlarını bıçakla keserek arının. Zeytinyağı ve tereyağını bir tavada ısıtın.
Elma dilimlerini ve karanfilleri ilave edin. Orta ateşte elmalar yumuşayıncaya kadar 3-4 dakika çevirerek kızartın.
Pişmesine yakın üzerine şeker ve tarçın serpip karıştırın. Tavayı ateşten alıp soğumaya bırakın.
Elma dilimlerini servis tabaklarına alıp düzgün biçimde dizin. Üzerine tavada kalan pişme suyunu dolaştırın.
Çırpılmış kremşantiyi yıldız uçlu sıkma tüpüne alıp elma dilimlerinin ortasına bir ölçü sıkın. Tarçın serpip soğuk olarak servis yapın. Şefin Yorumu : BEZE İLE SUNABİLİRSİNİZ Tarçınlı elmaları, kremşanti yerine pastanelerden hazır olarak bulabileceğiniz beze ile süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.