Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Tadı Damakta Kalacak Ahududulu Cheesecake

Tadı Damakta Kalacak Ahududulu Cheesecake

Tadı Damakta Kalacak Ahududulu Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 kutu burçak bisküvi
  • 2 yemek adalȩığı tereyağ
  • 750 gram quark
  • 1 kutu labne
  • 1 kutu krema
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yumurta
  • 1 vanilya
  • 1, 5 yemek adalȩığı nişasta
  • 1, 5 yemek adalȩığı un
  • 500 gram donmuş frambuaz
  • Yarım çay kadehi su
  • Yarım çay kadehi şeker
  • 1, 5 yemek kaşığı nişasta
  • Orman meyveleri

Tadı Damakta Kalacak Ahududulu Cheesecake Tarifi Yapılışı

  1. Bisküvileri rondodan geçiriyoruz, tereyağını eritip üzerine döküyoruz karıştırıyoruz. Kalıbımıza döküp düzeltiyoruz.
  2. Kreması için malzemeleri bir kaba alıyoruz, mikserle ya da çırpma teliyle karıştırıyoruz.
  3. Kalıbımıza döküyoruz, aluminyum folie ile kalıbın çevresini sarıyoruz, fırının altına borcamda su koyuyoruz, üzerinin yanmaması için.
  4. 170 derece fırında 55 dk pişiriyoruz.
  5. Piştikten sonra bir saate yakın fırın kapağı açık şekilde içinde vazgeçiyoruz.
  6. Daha sonra çıkarıp soğumaya vazgeçiyoruz, sosu için malzemeleri tencereye alıyoruz karıştırıyoruz.
  7. Yoğunlaştıktan sonra ocaktan alıyoruz.
  8. Süzgeçten geçirip çekirdeklerinden ayırıyoruz isterseniz ayırmayabilirsiniz.
  9. Çıkan sosu pastamızın üzerine döküyoruz.
  10. İlk sıcağı çıkınca buzdolabına kaldırıyoruz.
  11. Üzerini istediğiniz meyvelerle süsleyebilirsiniz, afiyet olsun

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın