Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 24.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Tatlı Tarifleri
»
Tabanı Elmalı, Cevizli Kuplar
Facebook
Twitter
Google+
9 Temmuz 2021
0
188
+
-
Tabanı Elmalı, Cevizli Kuplar
Tabanı Elmalı, Cevizli Kuplar Tarifi İçin malzemeler
Muhallebi:
750 ml süt
1 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
5 yemek kaşığı şeker
200 ml krema 1 kutu
1 çay kaşığı vanilya özütü veya 1 kutu toz vanilya
Elmalı taban:
6 orta büyüklükte elma
1 avuç kadar kocaman doğranmış ceviz
1/2 su kadehi toz şeker
4 tane petibör bisküvi
Tabanı Elmalı, Cevizli Kuplar Nasıl Yapılır?
Tencereye elma rendesi ile toz şekeri alıp orta ateşte suyunu sürükleyip yumuşayana dek pişirin. Ilınınca cevizi ilave edin.
Bisküvileri küçük ayrılın. Karıştırıp kuplara paylaştırın.
Muhallebi için krema hariç tüm malzemeyi karıştırın. Pişip kıvam alınca ocaktan alıp oda ısısına gelmesi için bekletin.
Ilınınca kremayı ilave edip el mikser’i ile iyice çırpın. İpeksi bir dokuya gelecektir.
Muhallebiyi kuplara paylaştırın.
Üzerini strech’leyip buzdolabında soğutun.
Daha sonra üzerini dilediğiniz gibi süsleyerek servis edin.
Yazın bir top vanilyalı dondurma ile servis edebilirsiniz.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
Cevizli Kuplar Nasıl Yapılır? | Lezzet
Cevizli Kuplar Tarifi: Tabanı Elmalı
Tabanı Elmalı
İlginizi Çekebilir
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Kozalak Pasta
Önceki Yazı
Pavlova
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı