Karnabaharı minik çiçeklere ayırıp yıkayın ve bir tencereye alın. Sütü ve kremayı ilave edin. Orta ateşte 20 dakika pişirin. Ocaktan alın, muskatı, tuzu ve beyaz biberi ilave edin. Blenderde püre haline getirin. Tekerrür ocağın üzerine alın, birkaç taşım kaynatıp sıcak servis yapın. Taze çekilmiş beyaz biber ve ince doğranmış frenk soğanı serpin.
Servis için, dilimlenmiş baget ekmeğin üzerine havanda ezilmiş sarımsak sürün. Her bir dilim ekmeğin üzerine rendelenmiş mozzarella peyniri serpin. Üst ızgarada ısıttığınız 200 dereceye ayarlı fırına yerleştirin. Peynirler eriyip kızarınca fırından alın. Sıcak çorbanın yanında servis yapın.
Sofranızda yeni lezzetlere yer vermek için, bol malzemeli karnabahar çorbasına göz atın.