Öncelikle fırınımızı 170 derecede ısıtmakla başlıyoruz.
Ardından 4 yumurta , toz şekeri ve tuzu mayonez kıvamına gelene kadar çırpıyoruz.
Yağı orta sıcaklıkta eritip içersine çikolatayı ekleyip ocaktan alıyoruz ve karıştırarak eritiyoruz.
Mayonez kıvamına gelen karışımın içersine çırpmaya devam ederken hazırladığımız çikolata karışımını dökmeye başlıyoruz.
İkisi tam karıştıktan sonra un ve vanilyayı karıştırıp eleyerek karışıma ekliyoruz.
Spatula yardımı ile katlama yöntemi ile karıştırıyoruz. 17 cm bir kalıba döküp tatlı kaşığı yardımı ile süt reçelinden üzerine eklemeler yapıp kaşık yardımı ile içersine karıştırıyoruz.
Önceden ısıtılmış fırında 30 dk kadar pişiriyoruz.
Dinlendirip süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.