Yumurta ve pudra şekerini köpürene kadar çırpalım içine kalan diğer malzemeleri ilave edip karıştıralım.
Yağlı kağıt serili büyük boy borcama yarısını dökelim ve güzelce yayalım.
Diğer yarısında aynı işlemi uygulayalım.
200 derece de yaklaşık 10 dakika pişirelim (hamur ince olduğu için hemen pişiyor dikkat edin yanmasın ayrıca kek hamurunun kabarmaması için ara ara fırın kapağını açıp buharını dışarı verip kapağı tekrar kapatın)
Pişen keki başka bir yağlı kâğıdın üzerine ters çevirip yağlı kağıtdı çıkarmadan elinizle üzerini düzler gibi hafif dokunuşlar yapalım (bu şekilde daha ince ve düzgün oluyor)
Üzerindeki yağlı kâğıdı sıcakkan çıkarıp tekrar üstüne kapatalım (soğuyunca zor çıkıyor) diğer tepsiye de aynı işlemi uygulayalım.
Kremayı hazırlayıp buz dolabında bekletelim kekimiz soğuyunca önce alt tabanını yerleştirelim.
Daha sonra kremayı yayalım ve ikinci kat kekimizi dikkatlice yerleştirelim.
Üzerine hafifce bastırarak kekle kremanın yapışmasını sağlayalım 1 gece dolapta bekletelim sonra süt dilimi şeklinde keselim ve servis yapalım.