Malzemeler
İç harcı için
Üzeri için
Şerbeti için
Geniş bir kapta süt, ayçiçeği yağı, yumurta, sirke ve tuzu karıştırın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur kıvamı için gerektiği kadar un ilave edip yoğurun. Hamuru 8 denk parçaya ayrılın ve üzerini örterek 30 dakika dinlendirin. Şerbeti için, süt, şeker ve vanilyayı tencereye alıp kaynatın. Soğumaya vazgeçin. Hamurları nişasta serpilmiş tezgahta çok ince açın ve yuvarlak bir tepsiye 4 tanesini üst üste dizin. Vurulmuş ceviz ve şekeri karıştırıp hamurun üzerine yayın. Kalan 4 yufkayı üzerine yerleştirip bastırın. İstediğiniz biçimde kesin. Tereyağını eritip kızdırın ve hamurların üzerine dolaştırın. 170 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp 5 dakika beklettikten sonra sütlü şerbeti üzerine dökün. Soğuduktan sonra üzerine toz Antep fıstığı serpip ceviz ile süsleyerek servis yapın.