100 gram çikolata sütlü, yada bitter yarı yarıya da olur
1 su bardağı buzlu su
Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
Sütü bir tencereye alıyoruz şeker kakao unu ilave edip ocağın üzerinde karıştırıyoruz.
Parmak yakacak dereceye gelince yumurta sarısını ilave edip tekerrür ocakta kaynayana kadar karıştırıyoruz.
Kaynadıktan sonra kenara alıp çikolatayı ilave edip tekerrür karıştırıyoruz ben bitter çikolata kullandım siz sütlü yada yarı yarıda koyabilirsiniz seçime kalmış .
Daha sonra buzlu syat ilave edip iyice karıştırıp servis yapacağımız kupların içine eşit ölçüde döküyoruz.
Buzdolabında 3-4 saat dinlendirdikten sonra üzerini ben kremayla süsledim siz dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Sınayanlara afiyet olsun.