Tatlı Tarifleri, Pratik Tatlılar, Hızlı Tatlı Tarif
Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %1,38
  • ALTIN
    %1,11
  • BIST
    %2,27
  • 9.1°C
Supangle

Supangle

Supangle Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 su kadehi süt
  • 1 kutu krema
  • 1/2 yarım su kadehi şeker
  • 1/2 yarım su kadehi nişasta
  • 2 yemek kaşığı dr. oetker dark kakao
  • 1/2 yarım su kadehi toz şeker
  • 80 gram bitter çikolata
  • 1/4 çeyrek su kadehi soğuk su
  • 1 koli vanilin

Supangle Tarifi Yapılışı

  1. Ocakta kaynatılacak malzemeleri tencereye alalım ve devamlı karıştırarak kıvam alana dek pişirelim.
  2. Ocaktan alınca kalan malzemeleri ilave edip el mikseriyle karıştıralım.
  3. Ara gizeme çırparak soğutalım, kaselere alalım. Buzdolabına kaldıralım.
  4. Ara gizeme karıştırarak soğutup dolaba kaldırırsanız asla kabuk yakalama olmaz.
  5. Benim çok zamanım yoktu bütün soğutamadım. Ona karşın kabuk yakalamadı çok☺️ Sınayacaklara şimdiden afiyet olsun❤️

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın