Malzemeler
Üzeri için
Süt, yumurta, kakao, un ve şekeri bir tencereye alıp pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın. Tencereyi ocağa yerleştirip orta ateşte kesintisiz karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Çikolatayı minik parçalara parçalayıp karışıma ilave edin ve eriyinceye kadar birkaç dakika daha karıştırmaya devam edin. Kakaolu keki küp biçiminde doğrayıp servis kaselerin tabanlarına yerleştirin. Çikolatalı karışımı kaselere paylaştırıp oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin. Üzerini çırpılmış krema ve rendelenmiş çikolata ile süsleyerek buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.
Aromatik bir tat sınamak için, çilekli ve çikolatalı supangle tarifine göz atabilirsiniz.