Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %0,57
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %1,94
Supangle

Supangle

Supangle Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 4 su kadehi süt
  • 1 su kadehi toz şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2/3 su kadehi un
  • 1 yumurta
  • 100 gr bitter çikolata
  • 3 dilim kakaolu kek

Üzeri için

  • Çırpılmış krema
  • Rendelenmiş çikolata

Supangle Nasıl Yapılır?

Süt, yumurta, kakao, un ve şekeri bir tencereye alıp pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın. Tencereyi ocağa yerleştirip orta ateşte kesintisiz karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Çikolatayı minik parçalara parçalayıp karışıma ilave edin ve eriyinceye kadar birkaç dakika daha karıştırmaya devam edin. Kakaolu keki küp biçiminde doğrayıp servis kaselerin tabanlarına yerleştirin. Çikolatalı karışımı kaselere paylaştırıp oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin. Üzerini çırpılmış krema ve rendelenmiş çikolata ile süsleyerek buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.

Aromatik bir tat sınamak için, çilekli ve çikolatalı supangle tarifine göz atabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın