Soğuk süte yumurtayı ilave ediyoruz ve mikserle iyice karıştırıyoruz. Daha sonra şeker, un ve kakaoyu da ilave edip ocağa alıyoruz.
Muhallebi kıvamına gelip kaynayana dek karıştırmayı hiç vazgeçmeden pişiriyoruz Kıvamı azıcık sıvı olacaktır, fakat çikolata muhallebisine yoğunluk verecektir. Soğudukça da yoğunlaşacaktır
Kaynadıktan hemen sonra çikolata ve tereyağını ilave edip ocağın altını kapatıyoruz.
Mikserle iyice karıştırıyoruz. Supangle soğumadan kuplara koyulmuyor, bu surattan soğuyana kadar üzerinin kaymak yakalamamasına özen göstererek sürekli karıştırmamız gerekiyor.
Şayet kaymak bağlarsa mikser takviyesiyle de açabilirsiniz. Şimdi ise dilediğiniz kuplara koyup süslemesini yapabilirsiniz.