Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,19
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %-0,06
Sufle Katarina Tarifi

Sufle Katarina Tarifi

 

Sufle Katarina Tarifi için malzemeler

• 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

• 1 su bardağı beyaz peynir

• 3 adet yumurta

Beşamel sos için;

• 5 su bardağı süt

• 3 yemek yemek kaşığı un

• 1 dere kaşığı karabiber

• 2 dere kaşığı tuz

• 1 yemek yemek kaşığı tereyağı

Sufle Katarina Tarifi

• Derin bir tencerede tereyağını eritip, unu ilave edin. 2-3 dakika tahta kaşıkla sürekli karıştırarak kavurun.
• Süt, tuz ve karabiber ekleyip, muhallebi kıvamında pişirin.
• Kaynayınca ocağı kapatıp, ılınması için bekleyin.
• Ilınan beşamel sosun içerisine, beyaz peynir ve rendelenmiş kaşar peynirini ilave edin.
• 3 adet yumurtanın sarı ve beyazlarını ayırıp, ayrı olarak mikserle çırpın.
• Beşamel sosun içerisine önce çırpılmış yumurta sarılarını sonra da beyazlarını ekleyip karıştırın.
• Yağlanmış fırına dayanıklı kap­lara sosu paylaştırıp, 180 derecelik fırında 25 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın