Tereyağı ve çikolata bir tavada tamamen eriyene kadar ocakta yakalanır. Eriyen tereyağı ve çikolataya un ilave edilerek karıştırılır. Pütürsüz bir kıvam elde edilir.
Yumurta ve şeker tuz ilave edilerek iyice çırpılır. Unlu ve çikolatalı karışım ilave edilerek 2 dakika daha çırpılır.
Sufle kapları yağlanır ve hazırlanan karışım paylaştırılır.
Isıtılmaya başlanmış fırında 6-8 dakika pişirilir.
Fırından alınan sufleler üzerine tabak koyularak ters çevrilir. Pudra şekeri serperek servis edilir.
Küçük güveçlerde 4 adet çıkıyor.
Kullandığınız kapının ebatı ve içeriği pişme müddetini etkiler.
Küçük güveç kabında 8dk bütün kıvamda olur.
Muffin kalıplarında 5dk dahi fazladır.
İsteğe göre pişirilen kapta da üzerine pudra şekeri servis edilerek servis edilebilir.