İlk önce yumurta ve şekeri biraz çırpıyoruz. Süt ve sıvı yağı da ekleyip biraz daha çırpıyoruz.
Daha sonra kakaoyu ekliyorum 1, 2 dakika daha çırptıktan sonra, un kabartma tozu ve vanilin ide ekleyip 5 dakika çırpıyoruz sufle hamurumuz hazır oluyor.
Pişirmek için karnıyarık tenceresi kullandım bu ölçülerde 4 kase elde ettim ben. Tabi ısıya dayanıklı olmalı kaplar.
Kaplara doldurduğumuz sufle hamurlarını tencereye alarak dibine sıcak su koyuyoruz ocağa alıyoruz tencereyi.
3 dakika kapağı açık şekilde 7 dakika kapağı kapalı olarak pişirip ocaktan alıyoruz sufleleri.
İlk sıcağı çıktıktan sonra servise hazır. Ortalarına çikolata batırarak yada benim gibi meyve ile sunabilirsiniz. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun