İlk olarak kakao, şeker ve minik parçalara ufalamış çikolatayı bir kasede harmanlayın. Tereyağını tencerede eritin.
Tencerenin içerisine unu ilave edip rengi sararıncaya kadar kavurun. Süt ve çikolatalı karışımı ilave edip 3 dakika pişirin ve ocaktan alıp ılımaya vazgeçin.
Yumurtaların aklarını ve sarılarını birbirinden ayırın. Sarılarını çikolatalı hamura ilave edip karıştırın.
Yumurta aklarını ise pak ve kuru bir kaseye alıp 1 tutam tuz ilave ettikten sonra mikserle iyice çırpın. Tahta kaşıkla çikolatalı hamura azar azar ilave edip karıştırın.
Minik güveç kaplarına hamuru paylaştırın ve 170 dereceye ayarlanmış fırında takribî 7-8 dakika pişirin ve bekletmeden servis yapın.
Çikolatalı sufleyi pudra şekeri, kakaolu dondurma veya krema sosu ile beraber servis edebilirsiniz.