Sucuklu Pizza Tarifi ile sizlerleyiz, pizza üretiminde en çok kullanılan malzemeler, mantar, sucuk, salam, jambon, pastırma kullanabilirsiniz. Yazdığımız tüm et mahsulleri dana etinden yapılmış mahsuller olmalı. Kullandığımız sebzeler ise, başlarda yazdığımız gibi mantar, közlenmiş kırmızı biber, yeniden közlenmiş yeşil biber darı, domates ve soğan pizzaya çok yakışır. Dondurulmuş mahsul kullanamazsanız daha iyi olur, pizza hamuru için yemek sitemizin hamur işi kategorisinden Pizza Hamuru Tarifine tıklayarak erişebilirsiniz. Tatlı Tarifleri kategorimize yeni tarifler ilave edildi bilginize. Hafta sonu kahvaltı sofranızda farklılık yapmak isterseniz Sucuklu Pizza Tarifini öneririz. Sofranızdan huzur verim noksan olmasın. Kolay gelsin, afiyetle..
1 miktar pizza hamuru.
İç Malzemeleri:
150 gram et sucuğu
Yarım kilo 3-4 tane domates.
150 gram kaşar peynir
1 çay kadehi akışkan yağ.
1 —Pizza hamurunu kocaman ceviz büyüklüğünde parçalara ayırıp 1/2 cm. kalınlığında yuvarlak bir şekilde açın. 26-28 adet pizza hamuru.
2 — Evvelden yağladığınız bir tepsiye bir ve ya iki parmak arayla dizin. Hafif kabardığında ortalarını bastırarak çukurlaştırın.
3 — Her bir hamurun üzerine doğranmış domates, sucuk serpiştirin.
4 — Sıcak fırında, 15-20 dakika, sarih renkte pişirin.