4 adet yumurta bir kaba alınır üzerine 1, 5 su bardağı şeker, bir çay bardağı sıvı yağ, bir su bardağı su alınır ve bunlar güzelce karıştırılır sonrasında içerisine bir avuç üzüm iki tatlı kaşığı susam portakal kabuğu rendesi portakal suyu katılır ve tekrardan karıştırılır.
Sonrasında içerisine bir paket vanilya ,bir paket kabartma tozu ve son olarak üç su bardağı un katılır güzel kıvamlı bir kek hamuru elde edilir.
Yağladığımız ve unladığımız kalıba kek hamuru dökülür.
Sonrasından önceden ısıtılmış 180° fırına girmeden önce kekimizi birkaç kez sert bir zemine vurmalıyız bu işlem kekimizin düzgün bir şekilde kabarmasını sağlayacak artık pişmeye hazır.
Mis gibi kokular yayılmaya hazır piştikten sonra dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz afiyet olsunnnnnnnnnnn😆.