Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %-0,30
  • BIST
    %-1,01
Sotelenmiş Mor Havuç

Sotelenmiş Mor Havuç

Sotelenmiş Mor Havuç Tarifi İçin malzemeler

  • 4 mor havuç
  • 50 gr tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı mavi ve sarı haşhaş karışımı
  • Renkli tane biber
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı kırmızı şarap sirkesi

Sotelenmiş Mor Havuç Nasıl Yapılır?

  • Havuçların kabuğunu arınıp yıkayın ve çubuk biçiminde doğrayın. Tereyağını bir tavada eritip havuçları ilave edin.
  • Birkaç dakika soteleyip tuzla tatlandırın. Haşhaş tohumlarını ve şarap sirkesini ilave edin.
  • Ocaktan alıp üzerine taze çekilmiş renkli tane biber serpin. Servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın