Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 23.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Karışık Tatlı Tarifleri
»
Sosu Pişen Islak Kek
Facebook
Twitter
Google+
17 Mart 2021
0
301
+
-
Sosu Pişen Islak Kek
Sosu Pişen Islak Kek Tarifi İçin Malzemeler
3 yumurta
1 su kadehi şeker 250ml
1 su kadehi süt 250ml
Yarım su kadehi akışkan yağ 125ml
3 yemek kaşığı kakao
1 kutu vanilya
2 kutu kabartma tozu
2 su kadehi un 250ml kadeh miktarı ile
1 su kadehi süt 250ml
2 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı akışkan yağ
40 gram sütlü çikolata
Sosu Pişen Islak Kek Tarifi Yapılışı
İlk evvel yumurtalar ve şeker çırpılır.
Ardından öteki malzemelerde ilave edip karıştırılır.
Yalnızca yumurta ve şekeri çırpıyoruz ve kabartıyoruz.
Ötekilerini mikserle karıştırarak ilave ediyoruz.
Tam malzemeler karıştırıldıktan sonra büyük dikdörtgen sırça tepsiye döküp evvelden ısıtılmış 180° derecelik fırında takribî 30-35 dk pişiriyoruz.
Kekimiz fırında pişerken bir de üzerine dökeceğimiz sosu hazırlıyoruz.
Sosu yaparken çikolatayı en son ilave edip karıştırıyoruz.
Kek piştikten sonra dilimleyip ılıttığımız sosu üzerine döküyoruz.
Böylece banal ıslak keklerdeki ham sos kullanmamış oluyoruz ve çok yumuşak ıslak bir kekimiz oluyor.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
kolay Sosu Pişen Islak Kek Tarifi
Sosu Pişen Islak Kek Tarifi
Sosu Pişen Islak Kek Tarifi nasıl yapılır
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
İki Renkli Kek Zebra Kek
Önceki Yazı
Kakolu Sade Kek
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı