Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,07
EURO
%0,98
ALTIN
%-3,00
BIST
%1,15
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 25.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Balık ve Deniz Ürünleri
»
Soslu Uskumru
Facebook
Twitter
Google+
14 Şubat 2023
0
43
+
-
Soslu Uskumru
Tarifin Öyküsü
Soslu Uskumru Tarifi İçin Malzemeler
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı salça
1 yemek kaşığı akışkan yağ
1 çay kaşığı mayonez
3 su kadehi su
2 taze arınılmış ortadan ayrılınmış uskumru balık
Soslu Uskumru Tarifi Nasıl Yapılır?
Baharatları, yağı,mayonezi ,salçayı bi derin kaba alıp çırpın.
Balıkları ortadan ikiye kesin kafalarıyla beraber yıkayın ortasındaki siyah damarları arının.
Bor sırçaya yada tepsiye pişirme kağıdını serin yada sermeden de yapabilirsiniz.
Arındığınız balıkların heryerini çırptığınız sosla soslayın.
Tepsiye yada borcama yan yana dizin balıkları.
Çevresine 3 su kadehi suyu yavaş yavaş dökün ,balıkların üzerine gelmesin su.
Fırını 120 derece 50 dakika alt üst ayarlayın tabiki orta yerine koyun üste yada alta koyarsanız pişmeden yanarlar.
Fırının takibinde kalın.
Üzeri kızarınca çatalla bakın içi pişmişse çıkartın fırından.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
İlginizi Çekebilir
Hamsi Tava
Fırında Levrek Tarifi
Çocuklar İçin Hamsi Kuşu
Önceki Yazı
Hamsi Tava (Karadenizliler Buna Bayılıyor)
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Hamsi Tava
Fırında Levrek Tarifi
Fırında Kaya Levreği
Fırında Balık (Herkes Nasıl Yaptığınızı Soracak)
Mücver Tadında Somon Köfte
Nefis Sardalya Kızartması
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı