Labne peynir ve şekeri mikser yardımıyla çırpıyoruz ardından kremayı ekleyip çırpmaya devam ediyoruz
Daha sonra yumurta hariç dğer malzemeleri ekliyoruz çırpmaya devam ediyoruz.
En sonunda da yumurtaları tek tek olmak şartı ile kırıp karıştırıyoruz.Dolaptaki kek kalıbımızı çıkartıyoruz.
Harcımızı üzerine döküyoruz kalıbımızı yere 1-2kez vuruyoruz tamamen harç oturması için kalıbımızın dışını alüminyum folyo ile kaplıyoruz (çatlamasını önlediği için).
Önceden 170 derecede işittiğimiz fırınımıza cheesecakemizi atıyoruz 55dk fırının kapağını hiç açmadan pişiriyoruz.
Pişen cheesecake’mizi fırında bekletiyoruz fırının kapağını açmadan 15-20dk sonra fırının kapağını yarı açıp bi 15dk daha bekletiyoruz.
Sonra çıkartıyoruz ve dolapta dinlendiriyoruz.
Soğuyan (3-5 saat) cheesecake’mizin üzerine en son sosumuzu döküyoruz .
1 gece mümkünse dolapta bekletiyoruz dilimleyip servis ediyoruz (eğer aceleniz varsa 1 gece bekletme şansınız yoksa en az 6 -7 saat sonra yemenizi tavsiye ederim çünkü anca tatlı kendine geliyor). Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun. Biz çok beğendik umarım sizlerde beğenirsiniz 💐.