İlk olarak yumurtalar ve şeker çırpılır. Sonra üzerine yağı eklenir. Un, kakao, kabartma tozu ilave edilerek karıştırmaya devam edilir.
Kek kalıbı yağlanır. 160 derecede 20 dakika pişirilir. Pişip pişmediğini kürdan testi ile yapabilirsiniz.
Piştiktikten sonra fırından çıkarılır ve bir süre soğumaya bırakılır.
Kaseye streç serilir ve ilk katını içerisine alınır. Kasenin şeklini almasını sağlayın ve bıçakla kenarını alın.
Krema hazırlanır ve kaynayınca ocaktan alınır. Kekin içerisine ve üzerine kremayı yayın.
Kaseyi buzdolabına kaldırın ve 1 gün bekleyin. Servise hazır hale getirmek için kaseyi ters çevirin. Böylece dilimleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.