Yumurta, yoğurt, su, sıvıyağ, karbonat ve tuzu hamur yoğurma kabında iyice çırpın. Unu azar azar ilave edip muntazam bir hamur yoğurun. Üzerini pak bir bezle örtüp 20 dakika dinlendirin.
Su ve şekeri tencerede şerbet kıvamında pişirin. Soğumaya vazgeçin.
İç malzeme için, süt ve irmiği kısık ateşte koyu muhallebi kıvamında pişirip soğumaya vazgeçin. Antepfıstığı ve tozşekeri bir kapta karıştırın.
Hamuru 24 denk bezeye ayırın. Üzerlerine nişasta serpip oklava ile tek tek pasta büyüklüğünde açın.
8 yufkayı aralarına nişasta serperek üst üste yerleştirin. Hepsini birden oklava ile büyük bir yufka biçiminde açın.
Yufkayı 7×7 santimlik kare parçalara kesin. Kalan 16 bezeyi 8 ’li 2 guruba ayırıp aynı biçimde hazırlayın.
Karelerin uç kısımlarına 1 tatlı kaşığı irmikli muhallebi ve 1 tatlı kaşığı antepfıstıklı şekeri ilave edip üçgen biçiminde kapatın.