Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,32
  • ALTIN
    %1,27
  • BIST
    %0,00
Söğüş Tabağı

Söğüş Tabağı

Söğüş Tabağı Tarifi İçin malzemeler

  • 1 pembe domates
  • 2 Çengelköy salatalık
  • 1 avokado
  • 1 chili biber
  • 4-5 dal maydanoz

Taze baharat sosu için:

  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 dal taze kekik
  • 1 dal taze biberiye
  • Bir tutam tuz

Söğüş Tabağı Nasıl Yapılır?

  • Domatesi kocaman küpler halinde doğrayın. Salatalıkların kabuğunu atamadan uzun çubuklar halinde dilimleyin. Avokadonun kabuğunu atayıp elma dilimi şeklinde dilimleyin. Chili biberi de ince dilimleyin. Tüm malzemeyi bir servis tabağına alın. Üzerine maydanoz yapraklarını yerleştirin.
  • Taze baharat sosu için; zeytinyağını küçük bir kavanoza alın. Kekik ve biberiye yapraklarını incecik kıyın ve zeytinyağına ilave edin. Tuz ile tadlandırın, kavanozun kapağını kapatıp hafif çalkalayın. Taze baharatların aromasını vermesi için bir süre bekletin Bu sosu daha önceden hazırlayıp bekleterek istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Söğüş tabağının üzerine dolaştırıp servis yapın.

Farklı bir lezzet dürüm söğüş tarifi için tıklayın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın