Malzemeler
Şerbeti için
Hazırlaması sıkıntılı olan tatlının hamurunun basitlikle yapılabilmesi için tavanın çok sıcak olmasına itina gösterin. Un, su, nişasta ve tuzu mikserle çırparak boza kıvamında bir hamur elde edin. On dakika dinlenmeye vazgeçin. Yanmaz tavada ayçiçeği yağını ısıtın. Hazırladığınız hamurdan bir kepçe kadarını tavaya aktararak her iki tarafını da pişirin. Hamur bitinceye kadar bu operasyonu sürdürün. Hazırladığınız hamurlardan üç tanesini aralarına ceviz serperek servis tabağına üst üste dizin. Kocaman çekilmiş ceviz içi serpiştirin. Üzerine öteki üç hamur kapatın. Kare biçimde dilimleyin. Şerbeti için tüm malzemeyi kaynatın. Şerbet sıcakken tatlının üzerine dökün. Üzerine ceviz içi serperek ılık servis yapın.