Hamuru için
Şerbeti için
Üzeri için
Şerbeti için, su ve toz şekeri bir sos tenceresine alın. Şeker tamamen eriyinceye kadar kısık ateşte ara ara karıştırarak kaynatın. Limon suyunu ilave edip ocaktan alın. Hamuru için, yumurta ve toz şekeri geniş bir kaseye alın. Şeker tamamen eriyinceye kadar bir mikser desteğiyle çırpın. Kalan tüm malzemeyi ilave edip pürüzsüz kıvamlı bir hamur elde edece biçimde yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp bir kalıp desteğiyle istiridye biçimi verin. Ters çevirip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Soğuyan şerbeti sıcak tatlının üzerine dolaştırın. Tatlılar şerbeti çekinceye kadar bekletin. Ilık servis yapın.