Hamur için olan malzemeleri karıştırıyoruz ve hamuru 10 dakika dinlendiriyoruz.
Dinlendikten sonra mandalina büyüklüğünde parçalar alıp ince ince açıyoruz ve kalın şeritler halinde kesiyoruz.
Bu şeritleri spiral şeklinde dolayarak gül şekli veriyoruz.
Hamurlar bittikten sonra kızartmak için bir tavanın içerisine bolca sıvı yağ koyuyoruz ve yağ kızınca hamurları mızı içine atıp iki tarafını da hafif kızartıyoruz renginin tamamen kızarmasını beklemeyin hafif rengi değişmesi yeterli
Şerbeti için malzemeleri tencereye alıp pişiriyoruz.
Daha sonra tencerenin içine bir sıra olacak şekilde diblelerimiz den atıyoruz ve 1 dakika kadar şerbetin içinde bekletip ters düz edip diblelerin şerbetten çekmesini sağlıyoruz. Üzerini isteğe göre süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.