Un hariç tüm malzemeyi karıştırın ardından unu kontrollu şekilde ekleyip hamuru yoğurun.
Ceviz büyüklüğünde bezeler alıp yuvarlayın ve ortasına parmağınız ile çukurlaştırın üzerini susama bulayıp tepsiye dizin.
180 derecede pişirin. Tatlımızın hamuru pişerken şerbeti hazılayalım.
Şerbeti hazırlıyacağımız tencereye bal ve limon dışındaki malzemeleri alıp kaynatalım. Kaynamaya başladığında limonu ekleyip 15 dk daha kaynatıp ocaktan alalım.
İlk sıcaklığı çıktıktan sonra balı ekleyip karıştıralım ve tamamen erimesini sağlayalım.
Fırından çıkmış ve ılımış olan tatlı hamurumuzun üzerine şerbetini dökelim. Üzerinde parmağımız ile yaptığımız boşluklara hindistan cevizi ekleyip 2 saat daha dinlendirip servis yapalım. Afiyet olsun.