5 yemek adalȩığı Hindistan cevizi yağı akışkan halde
50 ml Hindistan cevizi sütü
Çikolata kaplama için:
150 gr bitter çikolata
Süslemek için:
Hindistan cevizi cipsi
Şekersiz Cocostar Nasıl Yapılır?
Toz Hindistan cevizini, yağını ve sütünü bir kap içinde homojen hale gelene kadar karıştırın. Hindistan cevizi yağı katı ise benmari usulü eritin
Ceviz büyüklüğünde parçalara dağılarak, 1 parmak kalınlığında ve takribî 5 cm uzunluğunda olacak gibi elinizle biçim verin ve 30-45 dakika zamanla buzdolabında bekletin.
Üzerini kaplamak için çikolatayı benmari usulü eritin.
Buzdolabından aldığınız Hindistan cevizi barlarını erittiğiniz çikolataya daldırın. Bir çatal dayanağıyla sosun aşırısını akıtın ve yağlı kağıdın üzerine alın.
Çikolata sosu donana kadar buzdolabında beklettikten sonra soğuk servis yapın.