Malzemeler
Süslemek için
Yaz mevsiminin en hoş meyvelerinden şeftali ile muhteşem bir tarif. Milföy hamurlarını oda ısısında yumuşatıp tezgahta hafif açın ve dört denk parçaya kesin. Yağlı kağıt serili tepsiye dizip 190 dereceye ayarlanmış fırında kabarıp hafif kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp soğumaya vazgeçin.
Krema, pudra şeker ve vanilyayı mikserle katılaşıncaya kadar çırpıp milföy karelerinin yarısının üzerine yayın. Dilimlenmiş şeftalileri yerleştirip kalan milföyleri üzerlerine kapatın. Pudra şeker serpiştirin.
Kalan kremayı krema sıkma torbasına doldurup milföylerin üzerine sıkın. Kremanın üzerine frenk üzümü yerleştirin. Meyveler ve nane yaprakları ile süsleyip servis yapın.