Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,07
EURO
%-0,18
ALTIN
%0,61
BIST
%3,72
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 22.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Meyveli Tatlılar
»
Şeftali Aromalı Keşkül
Facebook
Twitter
Google+
14 Şubat 2019
0
983
+
-
Şeftali Aromalı Keşkül
Malzemeler
1 litre süt
2 yemek kaşığı pirinç unu
3 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı Hindistan cevizi
4 yemek kaşığı toz şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket toz vanilya
50 gram tereyağı
Arası için
1 adet şeftali
Yapılışı
Öncelikle süt, nişasta, pirinç unu, yumurta sarısı, Hindistan cevizi ve toz şeker tencereye eklenerek iyice karıştırılır.
Hazır hale gelen karışım ocağın üstünde sürekli karıştırılarak kaynayıp kıvam alana dek pişirilir.
Kıvam aldığı zaman üzerine toz vanilya ve tereyağı ilave edilerek karıştırılır. Ilıması için kenarda bekletilir.
Keşkül ılık hale gelince kaselere 2 yemek kaşığı paylaştırılır.
Şeftali kabukları soyulduktan sonra dilimlenir ve keşkülün üstüne dizilir.
Dilimlerinin üstüne yeniden keşkül eklenir. Daha sonra üzerine badem eklenebilir.
Hazırlanan keşkül buzdolabında soğutulur ve daha sonra servis edilir. Afiyet olsun.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
lezzetli sütlü tatlılar
pratik Şeftali Aromalı Keşkül
Şeftali Aromalı Keşkül
Şeftali Aromalı Keşkül nasıl yapılır
İlginizi Çekebilir
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Vişneli Kolay Pasta
Önceki Yazı
Kestaneli Milföy Tatlısı
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı